Tle små lätter med lis och dlicka fanta.

Jag kom nyss hem från Lams Terass. Jag var där med Samuel, Cilla, Matilda, Victoria och Elin. Den stora anledningen till att vi gick ut och åt var för att en viss Cecilia Hessel råkade fylla år igår. Grattis till henne! 
Jag hade faktiskt aldrig ätit på Lams förut, men det kommer jag definitivt göra om. Det var grymt gott! Jag åt tre små rätter som innehöll: jätteräkor med sötsur sås, kycklingfilé med jordnötssås och oxfile med pepparsås. Gott var ordet.
Vi satt och hade det roligt och trevligt, men förpestade nog almänheten en aning eftersom vi inte var så tysta av oss. Det kan väl vara bra också? Någon måste ju dra upp stämningen när den är så jävla död! Hur som helst så var kvällen lyckad.

När vi skildes åt så gick Samuel och Elin åt sitt håll och jag, Matilda, Victoria och Cilla åt det andra. Inte helt oväntat att vi gick åt olika håll när vi skildes åt? Det är så typiskt att säga något sånt i en blogg. Bara riktigt onödiga självklara fakta. I vilket fall som helst så gjorde jag tjejerna sällskap hem till Danne, där några grabbar smygfestade lite. Det ska påpekas att tjejerna hade bestämt sig för att inte dricka. 
När vi skildes (inte massa onödiga fakta nu!) så åkte jag hem till mig. Och då kommer vi till poängen! Varför åkte jag hem så tidigt en fredagkväll när man kan ha så mycket roligare än att sitta hemma?
Jo, jag ska tävla imorgon! Jag ska upp i ottan för att åka till Bollnäs och springa 60m och sen hem igen. Egentligen så blir det ett ganska onöigt åkande för mig, eftersom jag springer i sissådär sju sekunder och sedan är det klart och då får jag åka hem. Inte för att låta uppgiven att jag inte kommer komma till final, men det finns ingen P16-klass, så jag ska springa mot P17 och kanske seniorer. Det blir ju roligt att möta lite annat folk ioförsig, men en sak som inte är lika rolig är att en av Sveriges snabbaste 92or bor i Bollnäs och ska antagligen dit. Han springer 60m på runt 7,10. Hmm... Undrar ni fortfarande varför jag är lite uppgiven?

En trummis med en semla

Jag har kommit överens med mig själv att jag inte orkar göra mvg-delen i geografin. Det är bara för tråkigt.

Tro det eller ej, men det är ganska lugna dagar i skolan nu. Inte så övermycket. Det kan bland annat bero på att nationella proven hägrar. På tisdag är det första i svenska och på torsdag är det andra. 

Jag tycker att de senaste veckorna har gått så himla snabbt! Hoppas det håller i sig nu till våren. Om någon dag så är det februari. Efter februari så kommer mars. Det är ju den första vårmånaden! Längtaaa! Det ska bli grymt roligt att vårshoppa. Nej, det är en härlig tid framför oss gott folk!

Igår så köpte Sunkan och jag två semlor på lunchrasten. Vi lunkade tillbaka till skolan och jag tröck i mig min i ett nafs. Det måste vara bland det godaste jag gjort! Det var absolut inte sista gången jag köpte semla till skolan.

Och avslutningsvis; vi har bildat band på musiken! Jag tar trummorna, Säwen tar guran, Joel tar bas och Sunkan sjunger! Vilket dreamteam! Vi har tänkt att lira Seven nation army med The white stripes. Men idag på lektionen när vi repade så gick det så himla bra så vi kanske till och med hinner någon mer låt. Det luktar mvg...

Nu ska jag cykla iväg till träningen snart, eftersom jag inte har någon skjuts. Fyfan vad kallt.

Glad, gladare, gladast!

Idag är jag på mycket bättre humör! Riktigt jävla glad är jag faktiskt!
Jag vet inte riktigt vad som har gjort det. Allt känns bara grymt enkelt idag!
+Att jag är klar med G/VG-delen på geografin! Bara MVG-delen kvar nu! Tårta och jordgubbssaft på det!

Som sagt så har det varit en bra dag. Vi hade den sista lektionen med Tård, våran bildlärare som har varit Solängen trogen sedan tidernas begynnelse, som ska gå i pension. Vi fick tillbaka allt som vi har gjort från sjuan till nu. Det var helt underbart roligt!

Träningen gick också prima. Gud vilket positivt inlägg alltså! 
Trots att jag är på så grymt bra humör så orkar jag inte skriva mer.


Haha, nu sitter jag och lyssnar på Low med Flo-Rida & T-Pain. Har på blanda spår i iTunes så kom den gamla klassikern upp. Det finns inte många låtar som får mig att tänka mer på sommaren. Speciellt när jag, Matte och Adde var på The Voice i Stockholm.

Shawty had them apple bottom jeans, jeans
Boots with the fur, with the fur
The whole club was lookin' at her
She hit the flow! She hit the flow!
Shawty got low low low low...

En dålig dag helt enkelt

Nu ska jag passa på och skriva medan mitt humör är bra. Jag är så otroligt labil under dessa trötta, mörka, kalla, hala, blåsiga, tråkiga, pluggiga och alldeles.. alldeles... hemska dagar.

Jag orkade verkligen inte göra någonting i skolan. Inte helt oväntat.
Som alla andra söndagar så gick det inte att sova heller.
Det roligaste när man kommer till skolan, är när man tar sina böcker och så sätter man sig på bänken mitt emot skåpet för att vänta på någon som man kan gå till lektionen med. Några minuter innan fem i halv nio kommer alltid Jocke Söderström och visar sin trött- och uppgivenhet på ett eller annat sätt. Ibland lägger han sig på golvet och vilar lite, ibland så står han och lutar ansiktet mot skåpet men allra oftast så "ståligger" han mot skåpet, himlar med ögonen innan han stänger dem för att blunda och sedan kommer otroligt djupa sucken.
Haha, nu kan man ju tänka sig att han har bett mig skriva det här. Men så är definitivt inte fallet. Det var en tanke som slog precis i detta nu.

Det mesta gick åt helvete i skolan idag. Det kan ha och göra med hur seriösa vi var på alla lektioner. Jag tror inte det är många som skulle ha något emot att sluta skolan precis nu för att inte göra ett skit fram tills vi börjar gymnasiet. Så känner jag i alla fall. Allt känns så himla meningslöst ändå? De betyg vi får nu är totalt värdelösa när vi väl kommit in på den linje vi ville komma in på. Och jaaaa, jag vet att man ska vara bra förberedd för gymnasiet, jag vet också att det är grymt tjatigt att läsa om alla små fjortisar som är trötta på skolan. 

Jag missade en afterschool-toast hos Olof idag också eftersom jag var tvungen att plugga och åka till tandläkaren. Alla tandläkare blir alltid lika fascinerade över att jag är son till Marion som jobbar där. Herregud, hur roligt kan de ha på jobbet egentligen? Heh

Det positiva med dagen var dagens shoppingtur downtown med pappa. Nu är min sportgarderob förstärkt: En sportbag, sportstrumpor (Hoppas de är så 1000 ggr bättre än vanliga strumpor som det utlovas), två vattenflaskor där korken är ersatt med någon slags ventil? Jag tror nog att de flesta har sett en sådan och så köpte jag korta träningstights som dessutom är bra och ha när vi åker på träningsläger i Italen i vår.
Kan ni tänka er att jag till slut hittade en väska efter allt letande?

Och kan ni också tänka er att jag inte har skrivit ett enda utropstecken i detta inlägg. Det är nog det första utan. Bara det visar väl min uppgivenhet under denna trötta, mörka, kalla o.s.v. dag.

Nu ska jag fortsätta skriva SO.

Helg och Gymnasieval

Jag tänker inte utvärdera helgen. Den har varit väldigt mysig på alla sätt och vis. Jag har inte skrivit... För att jag har varit tvungen att komma på hur jag ska ladda upp bilder! Höhö. Jag har som tur var fått lite tips av både Samuel och Victoria.


Såhär ser mitt gymnasieval ut om jag inte redan har nämnt det. Anstränger man ögonen lite så ser man faktiskt vad det står.


Förresten, jag upptäckte att jag lagt ut ett inlägg nästan varje dag hela Januari. Ioförsig så sabbade jag det nu i helgen, men innan det. Duktigt Patrik.

Vilken besvikelse!

Vilken besvikelse dagen inleddes med. När jag kom började cykla till Fjärran för att åka skridskor så var det en sån där bil/traktor där. Jag kommer inte på vad de heter, stora och gula är de. Men i alla fall, den grejen var där och sopade rent isen när jag kom dit. "Bra!" tänkte jag så att vi fick åka på is utan ett snötäcke över hela alltet. 
Precis innan vi skulle gå in på isen, så ser vi då en stor tankbil komma och dränka ner hela isen med vatten så att vi inte kunde åka. Fyfan vilken besvikelse!

Sedan har jag varit i skolan, inte helt oväntat, och efteråt har jag pluggat, inte heller helt oväntat. Någonting som däremot är lite oväntat är att jag har gjort en design till våra klasströjor. Vi bestämde ju vad vi skulle ha på dem här om veckan, och ingen verkar ju vilja ta initiativet att designa dem, så jag tog tag i det. Jag tänker inte avslöja för utomstånde hur de ser ut, men jag ska presentera de olika alternativen imorgon under svenskan, så laddar jag upp en bild sedan på vinnaren! Åhå, vad spännande!

Nu kom jag hem från träningen för ett litet tag sedan. Precis när jag skulle sätta mig här vid datorn, berättade mamma att pappa har köpt semlor! Årets första semla! Snart ska jag gå ut till köket och trycka i mig den som om det var det sista jag gjorde!
Semlan räddar nog besvikelsen efter att det inte blev någon hockey med klassen.

Det är en sak jag har funderat på också. Att mina inlägg ser så himla tråkiga ut. Jag borde lägga upp mer bilder! Men jag kom på att min mobil är trasig och jag orkar inte direkt släpa på kameran var jag än går. På något sätt ska jag försöka bättra mig. Jag ska bara komma på hur först.

Obama

En lite passande låt till dessa dagar. Och tänk inte så mycket på videon och bilderna, men jag måste säga att han dansar hett!

En sak till innan ni sätter på videon: Dra inte på ljudet när ni tycker att hon pratar tyst. Hennes röst är nedsänkt till resten av videon/låten. Jag lyckades göra det misstaget.


Hemkunskap och en onsdag

Idag hade vi hemkunskap. Det är diskuterbart hur roligt det är.

En lång och pluggfylld dag har det varit. Det var en ganska svår matteläxa den här veckan (läxa 10), men jag lyckades med alla uppgifter till slut. För de i min klass så kan jag berätta att svenskaläxan, som vi ska göra istället för lektionen imorgon är helt cp. Riktigt dryg är den.

Och idag fick vi reda på en så sjukt dålig nyhet! Våran SO-lärare ska kanske sägas upp!! Fyfan vad lack jag blir! Jag förstår inte vad Gävle kommun tänker med. Men det finns fortfarande en liiiitenliten chans att hon får stanna. Jag ska be varje kväll tror jag. Höh
På tal om att be, jag fick tillbaka judendomsprovet idag; vg+/mvg- . Jag är ganska nöjd för att inte vara ett så inbitet judefan.


Två till saker:
1. Nu har vi fått datumen för de nationella proven. Som tur var slipper vi göra de i NO, men mellan vecka sex och fram tills den femte juni har vi massor av olika sortes tester.
2. Imorgon åker vi skridskor på gympan! Läpparna åker ju upp till öronen bara man tänker på det!! Hoppas inte resten av klassen blir för ledsna bara när jag måste äga dem så mycket..

Fantasilös rubrik

Jag var på g för att skriva ett riktigt långt inlägg nyss, men det gick inte att logga in, och under den tiden så lyckades jag tappa suget. Tungt.

Vi åkte skridskor idag på gympan. Det är så sjuuukt roligt! Skulle kunna göra det resten av gympalektionerna, lätt. Det är ju nästan så att man tar ner skridskorna och hockeykarriären från hyllan igen, haha.

På eftermiddagen så fick jag och typ halva klassen skolk från bilden för att vi sket i att gå på den, eftersom vi bara skulle vara där i några minuter innan vi skulle ner till öppna huset. Det var mycket bra, så nu känner jag mig helt säker på min sak. Det blir natur/int. Lappen är utskriven och valet är sparat. Jag längtar så oerhört mycket att slippa Solängen!

Efter det så gick jag och fikade med Julle, Victoria, Matte & Lovisa på M&B och nu på kvällen har jag kört ett hårt träningspass. Skönt!

Nu kommer jag inte på något mer att säga förut om typ "fy på mig som bara skriver om vad jag gör på dagarna"
Jo, en sak: jag hatar vädret

Dagen efter söndagen

Skit. Jag tänkte såhär nyss "har över 15 stycken läst min blogg idag så skriver jag ett inlägg". Med största sannorlikhet så skulle det nog inte vara över femton eftersom det är en vanlig vardag. Folk har träningar, läxor m.m. 
Men det var prick 15 stycken som hade varit inne, så om du öppnade min blogg idag, tisdag, så bidrog du till detta inlägg. Känn dig hedrad!

Vad har jag då gjort idag?
Engelskan inställd första lektionen! Wonderful! Vi satte oss ett gäng grabbar i "tysta rummet" och spelade kort.
Efter det var det profil och då hade vi massage. Grymt skönt, men det gjorde också grymt ont! Jag är så jävla stel efter tävlingen igår!
Sedan flöt allting på. Mitt goda humör försvann allt eftersom dagen gick och vid matten, som var sista lektionen var jag hur vresig som helst. Vad är det man önskar sig mest av allt då? Jo, en Mattias som sitter och petar på dig med linjalen!

Ikväll så åkte jag, Matte, Gustav och Julle till American take away. El taco måste nog vara bland de bästa som har gjorts! Synd bara att det ska vara så himla mycket vitlöksflarn (eller vad det nu hette) på. Min andedräkt kommer kunna döda imorgon.

Och på tal om imorgon. Jag tror jag har sagt det typ hundra gånger, så jag säger det igen: imorgon är det öppet hus.


Just det. Jag måste berätta om våran NO-lektion. Jag tror inte att utomstående kommer tycka att det är så roligt, men det var det. Kunskapstorget (bilblioteket för de som inte har gått på solängen) var nästan tomt och bara vår klass var där. Det kan ha varit någon sjua där. Jag hoppas att vi inte lyckades förstöra deras barndom. Våran lärare sade då att hon ville ha in ett papper sedan på arbetet som vi håller på med. Då började hela klassen ropa ett massivt buande! Biblotikarien busvisslade och alla blev knäpptysta för att invänta det vi ville höra; att vi inte skulle behöva lämna in det! 
Men vad får vi höra? Jo: "men det är väl ingen nyhet?". Det tar typ två sekunder för alla att smälta chocken, vilket leder till en total tystnad, och sedan börjar det massiva buandet från 20 målbrottspojkar!
Vilken klass skulle kunna göra så om inte vår?! HAHA

Nej, godnatt gott folk! Kom ihåg att ju fler och oftare som läser min blogg, desto fler inlägg skriver jag.

Inlagda Gurkspelen

För att inte ha tävlat sedan i juni så gick det väl helt okej idag. I försöket så sprang jag på 7,55 och i finalen sprang jag på 7,57 vilket tog mig till en fjärdeplats. Grymt segt. Jag hatar att komma fyra! Jag hatar att inte vinna! Jävla skit.

Aja, nya tag någon annan tävling.

Peeeepp!!!

Min dator går sjukt långsamt! Jag förstår inte vad som händer! Jag har en känsla av att våra grannar tjuvar från vårat internet... De små jävlarna.

Igår så gick jag en runda nere på stan med Julle och Matte. Träffade grymt mycket folk man kände igen! Lovisa anslöt sig och vi gick och fikade på nya Waynes. Hillborg anslöt sig också efter ett tag.
Vi gick bland annat runt bland sportaffärerna på stan för att hitta en väska till mig, men det fanns bara samma skit som i Valbo, där jag var förra helgen. Jag hittade en skitsnygg Adidas-väska men antingen var den lika liten som en kylbag, eller så var den som en hockeybag. Inte nice.
På kvällen så kom Johan och Lovisa hit. Vi satt och chillade mest hela kvällen. När bara jag och Julle var kvar så satt vi och snackade skit och spelade nhl09 heela natten lång. Sedan fick han sova i min soffa.. Mysigt!

Jag måste berätta om skoldagen också, eftersom den var så himla skön! Ni som inte bryr er om det behöver ju inte läsa vidare i detta stycke. Back to school, jag gjorde verkligen ingenting! Jag kom dit och under första lektionen så hade vi NO - biologi.
Eftersom vi håller på med ett grupparbete om droger så var vi i biblioteket och satt vid laptopsen. Våran lärare har redan satt betygen (mvg, host), så vi jobbar ju inte överdrivet mycket på lektionerna. Det slutade att jag och Gustav hade satt på musik på youtube och satt och spelade playing with fire på hamsterpaj, hahaha. En riktig klassiker!
Efter det var det Elevråd. Vi försökte komma på vad vi skulle göra åt nedskräpningen och klottringen på skolan. Det känns som att inte så många relevanta ideer kom upp. 
Efter det så var det språkval, men Matte och jag kom försent så jag hann bara ta en laptop, för att sedan gå till SYO-konsulenten. Eller visst heter det SYV nu? Aja, skitsamma. Vi snackade lite gymnasieval och utbildningar som man skulle kunna plugga vidare till sedan. Jag gick faktiskt därifrån lite klokare.
Om inget jättedrastiskt händer den 20 när det är öppet hus, så känner jag mig ganska säker på mitt val; Natur/Internationell!
Jag satt kvar hos SYO:n (eller var det SYV?) i femtio minuter, sedan så gick jag till svenskan. Men vi hann inte göra någonting där, förutom att låna böcker. Sedan tog dagen fart, som jag redan har skrivit om.


Imorgon ska jag upp vid kvart i sju för att åka och tävla! Jag är så jäääävla peppad verkligen!
Jag har kommit på mitt mål över hela inomhussäsongen också. Jag kan inte säga att det har förändrats mycket (eller någonting alls) från mina tidigare mål. I år så ska jag springa på under 7,26 s, för då blir jag GIF's snabbaste genom tiderna. För två år sedan så var jag ju bara tre hundradelar ifrån.
Om jag misslyckas med det målet så ska jag springa på under 7,38, för då kommer jag in på top 5 genom tiderna. Senast någon tog sig in på någon av de placeringarna var för 12 år sedan. Det låter väl ganska rimligt?
När jag tävlade för P14 så lyckades jag tränga mig in på en tredjeplats genom tiderna och under mina år som P15 kom jag in på fjärdeplatsen. Det var när jag var P14 som jag var tre hundradelar ifrån rekordet. Tagga för i år alltså!


Jag måste ge lite credd till P3 Guld-galan också. Fyfan vilken bra gala! Bra artister som var nominerade, alla framträdanden var grymma! Inte en enda i "E.M.D-genren" var ens nominerad och de artister som vann var lätt värda sina priser!

Dans!

Jag har inte bloggat så mycket de senaste dagarna. Jag tror nästan att det är ett rekordlångt uppehåll för mig? De har ändå varit ganska händelserika dagar, men jag har inte orkat skriva om dem. Jag ska ju ändå inte skriva så mycket om vad jag gör på dagarna?!
Jag får väl säga som Matte skulle sagt "det var länge sen jag bloggade nu, men det var väl något jag sket fullständigt i !! :D:D". Haha, han är skön den där Mattias.

Jag har spenderat de senaste dagarna hos Olof, på träningar och i skolan såklart.

Nu till denna dag, torsdag!
Vi kom till skolan. Som vanligt. Men detta var ingen vanlig dag minsann! Det var dagen med förmiddagen som skulle fyllas av dans! Allt för att träna inför ikväll.
Jag antar att de flesta har fattat det vid det här laget, men för er andra som inte vet så var det dans för alla Gävles niondeklassare. Det höll på från 19.00 - 21.30.
Tillbaka till skolan. När vi kom dit så var det en instruktör där. Hon lärde (försökte iaf) oss bugg, foxtrott och vals. Efteråt så var det meningen att vi skulle ha SO, men eftersom jag och Mattyboy gjorde provet på judendomen innan jullovet, så slapp vi det!
Istället så gick vi och jobbade på vårat geografiprojekt som jag har skrivit om förut. Det var vad vi sade till våran lärare, Annika. I själva verket så satt Jag, Matte, Julle, Amanda, Matilda och Victoria i matsalen och snackade. BUSIGT VA?! Victoria slänge mos på mig också...
Efter skolan åkte jag till Olof. Han försökte göra bake off bröd, men brände allt så Brittan (=Olofs mamma) kom och styrde upp det hela. Vi satt och mumsade på de nybakade bröden och åt digistive. Olof var allmänt tråkig eftersom han satt och läste Kalle Anka, så jag satt och socialiserade mig med Britta och Kerstin.

Nu kommer vi till kvällens händelse; dans på estraden! Det var grymt roligt! Buggen fick jag in snittsen på till slut, men foxtrotten och valsen var ju ett stort skämt. Jag är lite besviken på att inte jag och Amanda gick vidare i buggtävlingen, men, ja.. Smällar man får ta. Alla vet ju redan att vi var bäst?

På lördag ska jag tävla i den finaste staden av de alla, Västerås! Inlagda gurkspelen! Jag ska bara springa 60m. Mitt mål är att springa på under 7,50 på första tävlingen. Det känns ändå ganska relevant eftersom jag lyckades komma ner på 7,58 förra året.
Jag är grymt peppad! Har inte tävlat sedan... 28 Juni. Det var dagen då Världsungdomsspelen gick av stapeln. Hur det gick där behöver vi ju inte prata om. Gråt inte över spilld mjöl såattsäga. Tagga nu!!


Just det, avslutningsvis: Jag har lovat att skriva om en särskilld person, eftersom han ska börja läsa min blogg. Marcus Bond! Han är den absolut snällaste människa man kan hitta! Det finns ingen person som alltid kan lyckas vara så glad! Det är omöjligt! Han och två andra nötter förgyller mattelektionerna. Han förgyller nog hela skoltiden. Nej, utan den där Bond skulle inte klassen vara sig lik.


Nu har jag skrivit så mycket att jag orkar inte läsa igenom det. Är det något stavfel eller någon konstig mening som du inte förstår? Nej, justdet! Så klaga inte utan se dig in i min hårda värld, där man måste skriva blogginlägg stora som böcker.

Ett riktigt negativt inlägg

Vilken mardrömsdag!

Att somna på söndagar måste ju vara bland det svåraste som finns? Jag gick runt i skolan halvt död hela dagen. Och på so:n så började vi med ett nytt projekt i geografi. Vi ska jämföra Norges och Sveriges kuster! Gud vad roligt! Nej, fyfan.

Snön har smält vilket har lett till att det bara är ett stort mörker över hela Gävle, plus att det är blaskigt och slaskigt överallt. Det känns tungt just nu alltså.


Vad gör man då när humöret är som lägst? Jo, man sätter på Håkan! Bättre än alla mediciner.

En söndag över medlet

Denna söndag har varit en söndag över medlet. I vanliga fall hatar jag söndagar. Dessutom så är det skola imorgon, det känns tungt. Vi har gått två dagar och jag är redan skoltrött!
Jag förstår inte att i ett halvår framöver så ska jag gå upp varje dag till skolan? 
Det är tur att vi går mot allt mer underbara tider i alla fall! Vår! Love it!

Idag satt jag vid datorn till två för då var jag tvungen att åka på träning. Jag har tränat så mycket den senaste tiden så jag behövde bara köra några lätta övningar så kunde jag åka hem.
När jag kom hem så åkte jag och pappa till valbo för att leta efter en ny sportbag till mig. Den där gamla från Team Sportia håller på och falla ihop. Jag hittade ingen som jag föll för, så vi brummade hemmåt.
Jag tjatade och tjatade på pappa att vi skulle äta pizza till kvällsmat, men både han och mamma vägrade. I min frustration efter pizza så frågade jag om Julle var sugen på att åka till Barca, och  vad svarar inte pojken då? Jo, att hans familj skulle äta pizza så jag kunde få äta med dem! Gratis & med trevligt sällskap! Total lycka!
När jag väl var där så kom också Lovisa och Johan. Först så såg vi Garden State och sedan såg vi på programmet där de avslöjade massor av trollkonster. Haha, båda var lika dåliga.

Un noche del tacos

Det var en hellyckad kväll igår med alla de bästa! Tacos som huvudrätt och så fixade tjejerna massa smarriga efterrätter! Victoria, Matilda, Amanda, Cilla, Elin (hemma nu!), Matte, Julle, Jacke och Samuel var här. Grymt roligt som sagt! 



Nu sitter jag här och funderar över gymnasieval. Läste nyss i den där boken/tidningen, kommer inte ihåg vad den hette, i alla fall så läste jag i den att det är ett gemensamt öppen hus den 20 jan. Nice för mig eftersom jag missade det på Vasa när jag var i staterna. Plus att det öppna huset är på skoltid. Det kan ju inte bli bättre!

Dagen med de två händelserna

Nu sitter Johan Hillborg och Julle här och lirar nhl09. Snart så finns det en liten chans att Matte kommer också.

Det var framför allt två "stora" händelser idag:
1. Vi fick lösenorden till kontona för gymnasiebetygen. Jag kommer säkert hinna ändra mig 100 gånger till, men idag känns det som att jag skulle välja natur/internationell som första, natur/natur som andra och sam/ekonomi som tredje.
Jag är fortfarande inte helt 100 på att fortsätta med spanska i gymnasiet? Det skulle vara roligt att börja med något annat annorlunda språk som.. kinesiska eller ryska. Men å andra sidan, hur roligt är det att börja om helt och hållet igen? Äh, det där skiten löser sig.

2. Jag har klippt mig! Kortkort. Är faktiskt rätt nöjd än så länge. Dessutom så rakade matte sig igen.

Det mest intressanta blogginlägget i Gävle, ja, till och med världen!

Är lite sugen på ett till inlägg, så varför inte liksom? Jag rapporterar lite från dagsformen. Det är ju ändå det som var lite meningen när jag skaffade det här. Att inte exakt varje inlägg skulle handla om vad jag gör på dagarna. Ibland så faller jag ändå ner i "hej-kom-och-läs-om-mina-underbara-dagar-i-min-blogg"-träsket... 
Haha, det träsket måste ni ju hört talas om massvis med gånger?

Jag har tänkt på en sak: Går det verkligen inte att byta typsnitt på bokstäverna på bloggen? Dessa är ju så normala och tråkiga som bokstäver kan bli!

Annars är läget lugnt. Det ska faktiskt bli skönt att få lite rutin på dagarna igen nu när skolan har börjat. Och så ska det bli skönt att inte bränna så mycket pengar på skit.
Jag känner att en liten förkylning är påväg också... Den kommer säkert från nyår. Eller någon annan av alla svinkalla dagarna som har passerat. 


Jag längtar som bara den till på lördag också! Då blir det skidåkning på dagen och sedan tacos med de bästa!


Som sagt, det mest intressanta inlägget någonsin!

Fetaostmacka och skola

Igår var jag först hos tandläkaren, sedan åkte jag ner på stan för att träffa Samuel, Victoria, Matilda, Cilla och Greta (som fortfarande är Vicc's polare från sthlm). Det hela avslutades med fika. 
Först hade jag planerat att inte köpa någonting eftersom pengarna bara rinner iväg på lovet. Men inte fan kunde jag hålla mig. Det går inte att spara pengar när du väl kommit in i spenderarflowet! Jag lyckades köpa en kyckling- och fetaostmacka för 54 spänn!
Som tur var, så smakede den helt underbart gott! Ska ni köpa någonting annat än fika, alltså något i matväg på Java så är det helt klart kyckling- och fetaostmackan ni ska köpa!

Idag var det, som de flesta nog har märkt vid det här laget, skola... Trodde knappast att det skulle bli så roligt. Det enda jag längtade till var att komma tillbaka till våran klass! 
Hade jag inte rätt så säg. Träffa sköna klassen. Resten var ju riktigt jävla tråkigt. Jag hade hoppats att första veckan, och första dagen i synnerhet, skulle bli lugn, men vi började med hårdkörning direkt på första dagen! Tungt alltså...

Nu ska jag iväg på träning om lite mindre än en timme. 

Movienight

Matchen igår behöver vi inte nämna mer än att domaren var dum i huvudet och att Wikegård är skönast.
Det var trevligt hos Julle i alla fall! Det blev ingen biljardmatch dock... 


Ikväll så ska Samuel, Mattias, Patrik, Victoria, Greta (Victorias polare från sthlm), Matilda, Jacob, André och Olof se på film hos ingen mindre än Victoria. Kan inte bli annat är roligt!

Tävling!

Nu är jag hemma efter tävlandet! Det var hur roligt som helst!
De första sex timmarna spenderade jag på läktaren; sovande, ätande eller kollande. Sedan var det dags, kl halv fyra, stafetten! Eftersom vi tydligen var ensamma i p17-laget så slogs det loppet ihop med p15, som också var ensamma. Finns bara ett ord att säga! UTKLASSNING! När jag kom inlöpande på upploppet så ser jag att de små rackarna precis höll på att växla. Nästan varvade i 4x200m.. Så jävla kings! 

Ikväll ska jag till Olof. Vi ska se på JVM-finalen som börjar halv två. Innan dess vet jag inte vad vi ska göra. Hoppas lite på biljard. Det har vi inte spelat på hur länge som helst. Så tråkigt bara när Olof ska bli så ledsen efter att jag utklassat honom.     Tillbaka till matchen. Mitt odds är nog tyvärr... 4-2 till Kananda. Men OM Sverige vinner så tar de kanadensarna med 3-2. Magkänsla!

Årets första tävling imorgon!

Jag har fått lite nytändning på att blogga nu när jag ser att den har fått lite fler läsare. Jag brukar ligga på allt från 10-20, ibland fler! Hahaha... Men fortsätt läsa ni som gör det! Tro det eller ej, även fast att jag har haft bloggen så kort tid har funderat många gånger på att lägga ner den...

Imorgon är det som sagt tävling i Bollnäs! Trots att Mats Åkerlind, som är min tränare, har tjatat mycket på att jag ska ställa upp i några grenar så har jag vägrat. Vill börja lite mjukt (ingen annan anledning alls...!) och kör en tävling för laget, så jag ska bara springa stafett á 4x200 m, sedan blir det att se på när alla andra tävlar! Hur som helst så kommer det bli roligt!

Du gamla du fria!

Vi kör på ett blogginlägg till direkt efter det förra. Detta är tillägnat småkronorna i junior VM i hockey! Dåliga kungar! VM-final på tisdag!
Och vem blev matchens bästa spelare om inte Patrik Berglund himself? En fin människa, med ett fint namn, från en fin stad, Västerås!



En gårdag

Igår var det som sagt party hemma hos Daniel J.
Det var grymt roligt tills det spårade ur liiiiite granna... Tänker inte gå in på några fler detaljer. Efteråt så gick jag, Samuel, Cilla, Matilda (nåja), Lovisa, Jonte, Henrietta och Julle hem till den sistnämnde och myste! Efter ett tag kom några skönlirare som Julle känner också.

Det finns redan bilder från nyår och snart kommer bilder från denna kväll på facebook. 
Har du inte det? Synd... Skaffa! http://www.facebook.com/

Härliga dagar!

Igår gjorde jag inte ett skit, men under kvällen kom Olof. Vi stack till Max vid elva. Gött, Gött.

Idag gjorde jag inte mycket mer än igår på dagen. Stack och tränade kl tre och nu sitter jag här och väntar på mat! Kyckling á la Mohlin bjuds det på.
Ikväll är det party!

Nyårsafton!!

Har börjat vakna till liv nu efter gårdagen. Det firades hos love till största del! Så grymt roligt!

Började med att jag åt middag hos Adde Wikström. Mycket gott!
Vi cyklade vidare till Love, där det mesta redan var fixat. Vi inväntade att alla skulle komma och runt tio så var festen igång! Vilket drag alltså! De flesta stack ner på stan över tolv slaget, så jag hängde också med ner. Vi träffade grymt mycket folk!
Tillbaka till Love efter stan, men då tog jag det lugnt. Gick runt och snackade med alla för det mesta.
Ungefär vid halv två började vi köra ut folk och vid kvart över två så var det tomt. Då var jag, Gustav, Julle, Love, Matte, Jonte (ingen mer har jag för mig?) kvar och åt tröck i oss godis! det var så sjukt gott!
Julle och jag började gå hem till honom vid tre. Olof kom då på iden att ringa några av sina polare, så vi stack till Roberts syrras lägenhet, tror jag det var? Det var ganska lugnt där, jag var så jävla trött. Vid halv sex började jag gå till Love för att hämta min cykel för att sedan cykla hem.

En sjukt rolig kväll helt enkelt! Tack Love för att vi kunde vara hos dig och tack alla för att ni förgyllde min kväll!


Gott nytt år!

RSS 2.0