In i framtiden!

Sista inlägget för i år antar jag att det här blir. 

Jag måste säga att det känns ganska vemodigt att lämna detta år... Jag tror nog att det har varit bland de bästa. Jag har haft så jävla roligt nästan hela tiden! Det har haft sina höjdpunkter och inte lika roliga punkter.
Därför så ska detta år, hela 2008 varv runt solen efter att det söta lilla jesusbarnet föddes, firas med en ordentlig avslutning!

Hoppas alla är lika nöjda med det här året som jag är! 2009 ska bli minst lika bra!
Tack för mig, gott nytt år!

Lite mer från mottagna filer

Haha, jag glömde lägga ut de här underbara bilderna igår. Gamla fina minnen från början av året!




Mattias och Patrik, små och söta

Sitter och tittar igenom mina motagna filer, så kom den här gamla godingen från sjuan upp. Det får bli en avslutning på dagen, godnatt!



Ännu en lovdag

Idag har jag varit med Olof. Vi var nere på stan. Han köpte... någon konstig dryck som jag inte är bekant med..? Började på V eller något sånt....heheheh... sedan hände det inte så mycket mer.
Ikväll ska jag träna. Det var ganska länge sedan jag var där nu. Ska bli grymt skönt att motionera bort gamla julskinkan!

Längtar till nyår!!

Idol genom tiderna

Sitter och ser på gamla Idol klipp. Här har vi några gamla favoriter! Se och njut!



Nya Wayne's

Jag kom nyss hem från stan. Var nere och fikade med Cilla, Victoria, Matte och Samuel. Hehe, känns som att halva barnbidraget går åt att fika med dem? Lätt värt det i alla fall! 
Mycket trevligt var det, vi var på nya Waynes. Det var väl helt okej... Rätt dyrt men väldigt mysigt! Tror nog att vi slog ett nytt rekord idag? Satt där i två och en halv timme. Nicenice.

Uppsalas mellandagsrea!

Hemma från Uppsala och fin shopping nu!


Igår kväll gick jag, Cilla, Victoria och Matte på bio. Vi såg Yes man! Grymt bra faktiskt, gå och se den!

Nu till dagen. Idag åkte jag, mamma och pappa till Uppsala för att shoppa. Uppsala city är helt klart underskattat! Hittade ett par Acne jeans, en signalröd skjorta på Carlings, bb-kalsonger och ett par täckbrallor för vinterns skidåkning.

Ikväll ska jag nog vara med Olof




Gävles mellandagsrea... hmmpf!

Hemma nu efter en hitils trevlig dag. 

Jag och matte hade ju bestämt att vi skulle hänga på låset på affärerna nere på stan. Det var med stor möda som jag orkade mig upp... och var rean verkligen så bra? Haha, nej knappast. Efter tre, fyra affärer så insåg vi att det inte fanns så mycket fler ställen att gå till. Hejja Gävle centrum!! Tur att man hade fint sällskap i alla fall.
I vilket fall som helst så köpte jag ett par mörkblå chinos och en vit Diesel t-shirt på Carlings.

Frusna åkte vi hem till mig, spelade lite tv-spel, åt mat och sedan åkte hem till Julle! Där var vi inte länge innan Victoria och Cilla messade och frågade om vi ville komma ner på stan och fika med dem. Klart man inte bangar på det?!


Ikväll vet jag inte vad som händer... Jag, Matte, Cilla och Victoria funderar på att dra med ett gäng och se på bio. Bra tag sedan man betalade för att se på film... Skulle vara roligt!

Jinglande bellror

Igår orkade jag inte blogga. Tycker det är sjukt tjatigt och läsa god jul överallt! Är det ändå inte lite överskattat? Alla säger ju att de inte har någon julkänsla?

Aja, hoppas alla fick mycket hårda paket och är nöjda. Själv är jag ganska nöjd. Hade en mycket lugn och skön julafton. Haha, vad gammal jag låter.... Det är viktigt att uppskatta gemenskapen under julen!


Idag ska nog bara jag och bror dega här hemma, men imorgon ska matte och jag upp tidigt för att... Håll i er nu... Gå på Gävles mellandagsrea!! Den är inte och leka med!



Nästan en otursdag

Dagen började med en rejäl utsovning för att vara mig; gick upp runt halv tolv. Degade lite på morgonen och sedan åkte jag till fjärran för att simma wetwest med Borbos och Emma Öhman. För er som inte vet vad wetwest är så ska jag förklara det: man tar på sig ett flytande bälte och hoppar i vattnet. Sedan springer du t.ex. intervaller i vattnet. Grymt tungt är det.

Efter motionen åkte jag hem för att äta och sedan åka och hälsa på Sara. Klart som fan att när jag satt lite småstressad hemma och skulle rosta bröd, så ska mackan fastna i brödrosten så att den absolut inte går att få ut. Slutade med att jag i vredesmod pulveriserade mackan och hällde ut den....

Väl hemma hos Sara så gick vi och köpte glass. När den var uppäten så kom jag på vad jag trodde skulle vara en briljant ide, att spela spel! Det visade att den iden inte var så briljant som jag trodde, efter två grymt tunga förluster...

9E

Ett inlägg tillägnat solängens bästa klass! Videon är gjord av ingen mindre än Linda Andersson!



Videoklipp!!

Nu jävlar har jag fått kläm på det här! Måste ju firas med den här klassikern! Hahaha



Live från residentet

Sitter hos Olof nu! Vi har det supermysigt!

 En fågel (Olof) viskade i mitt öra att Hillborg och Matte är påväg hit också!


Samuel lärde mig hur man lade upp filmklipp på bloggen idag. Efter några tappra försök har jag nu gett upp hoppet att lyckas med det . Om något blogginlägg så ska ni allt få se på videoklipp!

Katter... Dessa otroligt korkade katter...


Rolig dag igår!
Spenderades tillsammans med Victoria, Cilla, Amanda, Samuel och även Matilda en stund.


Orkar inte skriva mer utförligt än så nu, meningen med det här inlägget är de här fem filmerna:
http://www.1000apor.se/content/youtubes-5-dummaste-kattjaevlar

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Lov!

Äntligen ett så sjukt efterlängtat lov!

När alla framträdanden var klara i kyrkan, när prästen hade hållt sitt inte alltid lika roliga tal och när vi hade fått våra betyg, så stack vi ungefär 15 st från klassen och käkade på Lilla Saigon! Mycket gott och trevligt! Vi kan ju fråga Bond vad han tycker?
Vi satt där och var trevliga i ungefär 1½ timme tills jag råkade hälla soya över bordet. Då gick alla hem till sitt.
Jag, Matte och Gustav trampade då hem till mig för att lira monopol! Så jävla underskattat spel! Viktigt att man vinner också!
Någon timme efter att vi hade börjat lira så fick vi finbesök av Julle och Hedda, som lättade upp den heta monopolstämningen betydligt.

Rätt nöjd med betygen också... bara för att skryta så lyckades jag skrapa ihop 275 poäng!

Slappa dagar

Känner att det var ett tag sedan jag bloggade nu... vanlig ursäkt men har inte haft tid helt enkelt....

Igår, onsdag, kan jag ju dra lite kortfattat; skolan var lugn, tills sista lektionen när jag och fyra till hade valt att göra so-prov på judendom istället för att göra det efter lovet. Underbart att ha skiten avklarat! Efter skolan hade jag, matte och julle en grymt skön dag: Stan där vi/jag tittade efter lite julklappar, vidare till american för att trycka i sig en el taco och efter det hem till mig!

Idag var en miiiinst lika skön dag! Pysseldag i skolan. Jag och ett gäng grabbar satt och spelade kort mest hela morgonen tills vi skulle vidare till ett spex som lärararna hade gjort. Det var helt klart högt över förväntan!
På Eftermiddagen var det meningen att vi skulle se på film. Det gick i stora drag... sådär.
Efter slappdagen numero uno så gick jag och Julle hem till honom. Allt eftersom så droppade alla äldre Bergwalls hem från både Sthlm och Malmö, vilket skulle firas med middag som man ärofyllt nog fick delta i!
Dagens citat av olof: "Matematik är typ det enda logiska i världen"


Fyfan vad skönt med lov imorgon!

lol, u r so pwnd noob

Haha! Hur kaxigt skulle det inte vara att komma till Dreamhack med den här?!






Meningen med blogg?

Jag har funderat lite på meningen med blogg, och har kommit fram till vad jag egentligen ska skriva här; inte bara skriva vad jag gör på dagarna, utan kanske lite åsikter, kanske skriver om något ball grej eller vad fan som helst egentligen!


Hehe, dagen iallafall:
Ingen profil för mig idag så jag och matte satt och försökte plugga i kunskapstorget. Blev inte mycket av det och inte blev det bättre att julle hoppade in i vårat rum. Skoldagen fortsatte flyta på tills jag kom hem.
Hemma så bjussade jag mig själv på varm oboy och sedan gjordes ett tappert försök till att plugga... meeeeeeen jag somnade. Pappa kom hem och väckte mig och sade att vi skulle ner på stan och köpa vinterdojjor till mig. Så nu slipper man frysa fötterna av sig här uppe i norrland!




Det man inte kan säga i verkligheten ska man inte säga på coffeehouse

Grymt skön dag. 
Framåt kvällen åkte jag ner på stan med Victoria, Samuel, Julle och Elin för att fika. Först tänkte vi gå till Java, men det stängde tydligen fem på söndagar, så vi stack till coffeehouse. Det man inte kan säga i verkligheten ska man inte säga på coffehouse. Mitt och Elins motto!
När vi var färdigfikade gick jag och Olof hem till mig.


OLOF!


RSS 2.0